تمجید مهربانانه

جی۵ لاین: همه ی ما تشنه ی تحسین شدن هستیم. ما نیاز داریم دیگران توانایی هایمان را درک کنند یا گاهی در جاهایی که تمایل به تکیه کردن داریم، از ما پشتیبانی به عمل آورند. اما در عین حال نباید ارزش آن ها را کمتر از آنچه هست ، ارزیابی کنیم. ” مارک تواین” زمانی گفت با تمجیدی ساده می تواند دو ماه مشتاقانه کار کند. مهربانا نه ترین تمجیدی که تاکنون شنیده ام از زبان ” جوزف چوات ” ، سفیر پیشین انگلستان بوده است. وقتی از او پرسیدند: ” اگر بمیرید و دوباره به این دنیا بیایید، دوست دارید چه کسی باشید؟” او بی هیچ تردیدی پاسخ داد: ” دومین شوهر خانم چوات!”

جی۵ لاین . کام

منبع تصویر: mihanblog

  • منبع اصلی:نیم کیلو باش ولی عاشق باش/ سعید گل محمدی/ انتشارات نسل نو اندیش
  •  نظرتون رو بفرستیدو اگر از دیدگاه دوستان دیگه هم خوشتون اومد،برای تأیید روی علامت + کلیک کنید.

هر روزساعت۷صبح یک داستان مثبت درجی۵لاین منتشر میشود.برای دریافت آن در ایمیلتان“فیدبرنر”را مطالعه فرمایید.

برای مطالعه ی کلیه ی داستان های مثبت این کتاب می توانید خرید ازانتشارات نسل نو اندیش داشته باشید تا علاوه برحمایت ازمولف گرانقدر در توسعه ی مثبت اندیشی بکوشیم.

برچسب ها: , , ,

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest
4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شبنم
شبنم
10 سال قبل

نباید به خاطر اتفاقات گذشته تاسف بخوریم و خودمان را تنبیه کنیم بلکه باید شکست خود را به منزله ی پلی برای پیروزی خود بدانیم.

منصور
منصور
10 سال قبل

توبیخی موثر است که در فرد پس از توبیخ باعث شود فرد به عمل کرد خود فکر کند ودر رفع ان عیب باشد و تمجیدی موثر است که باعث غرو نشود.

شهزاد
شهزاد
10 سال قبل

دکتر آرون گاندی، نوۀ مهاتما گاندی و مؤسّس مؤسّسۀ “ام ‌کی ‌گاندی برای عدم خشونت”، داستان زیر را به عنوان نمونه ای از عدم خشونت والدین در تربیت فرزند بیان میکند: شانزده ساله بودم و با پدر و مادرم در مؤسّسه ای که پدربزرگم در فاصلۀ هجده مایلی دِربِن (Durban)، در افریقای جنوبی، در وسط تأسیسات تولید قند و شکر،تأسیس کرده بود زندگی میکردم. ما آنقدر دور از شهر بودیم که هیچ همسایه ای نداشتیم و من و دو خواهرم همیشه منتظر فرصتی بودیم که برای دیدن دوستان یا رفتن به سینما به شهر برویم. یک روز پدرم از من… بیشتر بخوانید

شقایق
شقایق
10 سال قبل

وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر می کنند، نه رفتار و عملکرد شما
سخنان بزرگان