به همتی که داشتم و دارم، افتخار میکنم.

جی۵ لاین: سال 1387 بود که صورت کاملا اتفاقی متوجه بیماری کبد چرب خودم شدم.
بعد از انجام آزمایشات و سونوگرافی متوجه وخامت اوضاع شدم.
فوق تخصص گوارش شرایطم رو به خوبی تشریح کرد و از حساسیت بالای قضیه آگاهم ساخت.
درمان رو شروع کردم و عمل به توصیه های پزشک،اولویت من شده بود.
بعد از حدود یک سال و نیم پیگیری درمان متوجه عدم موفقیت در کاهش اثرات بیماری شدم.
به توصیه خواهرم که پزشک عمومی بود و دوره تخصصی طب سنتی رو گذرونده بود،درمان به روش طب سنتی رو پیش گرفتم.
در اوایل مرحله درمان متوجه شدم که بر خلاف انتظار و ذهنیت قبلی،تقریبا تمام عادات غذایی و مواد مخوراکی روزانه من که فوق العاده نیز به آنها علاقه مند هستم از جمله:دوغ،ماست،خیار،کاهو،برنج ،مرغ،گوشت گاو باعث بیماری کبد چرب شده اند.
تصمیم سختی بود و نهایتا بعد از سبک سنگین کردن موضوع ،تصمیم نهایی رو گرفتم و مواد غذایی فوق الذکر تا حدود 70 درصد از سبک غذایی روزانم حذف کردم و جایگزینهای توصیه شده طب سنتی رو مصرف کردم.
چشم پوشی از دوغ و ماست و کاهو و ….خیلی سخت بود ولی ارزشش رو داشت که بعد از شش ماه متوجه بهبودی بیماری تا حدود 90 درصد بشم.
الآن از تصمیمی که گرفتم خیلی خوشحالم ویه جورایی به همتی که داشتم و دارم ،افتخار میکنم.

جی۵ لاین . کام

خاطره ای از: حمید
ارسال شده از: اردبیل
منبع تصویر: Praca.Eniro

هر پنجشنبه، یکی از خاطرات ارسالی توسط بازدیدکنندگان منتشر خواهد شد، برای مطالعه سایر خاطره ها به صفحه “لیست خاطره های مثبت” و جهت ارسال خاطره خود به صفحه “ارسال خاطره” مراجعه فرمایید!

برچسب ها: , , , , ,

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest
14 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فرشته
فرشته
11 سال قبل

به نظرمن آگاهی بهترین سلاح انسانهای باشهامته تا به سوی هدفشون با اراده گام بردارند.تبریک میگم ای کاش سیگاریها و معتادان به مواد مخدر و معتادان به اینترنت هم راه شما رومیرفتند

آیدا
آیدا
11 سال قبل
پاسخ به  فرشته

معتادان به اینترنت رو خوب اومدی 😉

حسین
حسین
11 سال قبل

موفق باشید. میدونم که چقدر سخته آدم واسه دوران طولانی از علایقش دست بکشه . خیلی ها این اراده رو ندارند

سینا
سینا
11 سال قبل

یه نکته ی خیلی مهم تو بار ها وجود داره و اون هم توجه به “خوداگاهی ” هستش!!!! ما خیلی کارها رو انجام میدیم، یه درصدی از اون ها بر حسب عادات و روزمرگی هستن و یه درصدی هم انتخاب خودمون… یه در صدی از اون ها مفید هستن و یا مضر و یا اینکه از سود و زیانشون بیخبریم… منظورم اینه که ما خیلی کارهای خوب رو ممکنه انجام بدیم ولی از خاصیت اون ها اگاهی نداشته باشیم و یا برعکس…خیلی از کارهایی که مضر هستند رو میدونیم چقدر مخرب اند ولی برحسب عادت و یا از زور تنبلی… بیشتر بخوانید

مریم
مریم
11 سال قبل

آفرین … من هم به خاطر این اراده شما بهتون تبریک میگم 🙂

فرنگیس
فرنگیس
11 سال قبل

توجه به جسم و سلامتی آن وظیفه ما می باشد بنابراین کار شما باعث رضایت خداو خودتان است .ولی موردی که از این تجربه شما برام جالب بود اینه که هم توجه داشتید و هم از اراده و همت که مهمترین وسیله برای انجام هر کاری است استفاده کردید اثرات این توجه باعث بیشتر شدن اعتماد بنفس دروجود خودتان می شود و شما را برای آزمون های دیگر زندگی آماده تر و مستحکم تر می کند . به امید سلامتی و موفقیت بیشتر شما .